Fernanda Colombo. Foto: Instagram | fernandacolomboreal
Jalgpall
3. juuli 2019, 13:28

VAHETA AMETIT! Kavala trikiga kuulsaks saanud seksikale naiskohtunikule tehti nilbe ettepanek (1)

Fernanda Colombo oli Brasiilias tuntud kohtunik juba varemgi, ent lõppenud nädalal sai ta tänu viraalseks läinud videole kuulsaks ka üleilmselt.  

Oma valimuse tõttu sattus Colombo kodumaa kõmumeedia huviorbiiti juba viis aastat tagasi. Aastaid joonekohtunikuna töötanud naine on praeguseks aga endale nime teinud ka peakohtunikuna. 

Üle-eelmisel nädalavahetusel sai ta veel tuntumaks, kui teeskles ühes mängus kollase hoiatuskaardi andmist. Kaardi asemel tõmbas õigusemõistja taskust välja hoopiski taskuräti, millega enda otsaesiselt higi pühkis. 

Internetihitiks saanud video abil sai naine palju positiivset tagasisidet, kuid paraku leidus ka teistmoodi mõtlejaid. Näiteks pidaks üks "vutifänn" õigeks teha Colombole ettepanek hakata tööle prostituudina. 

"Masendav. Sain täna sellise e-maili ja tunnen ennast kõntsana. Kirjas pakutakse mulle lihtsalt seksi. Tahan kogu maailmale öelda, et teen ainult seda tööd, mis mulle meeldib. Ja hetkel on selleks jalgpall ja ajakirjandus. Palun austage seda," kirjutas Colombo.