Mike Trout mälestas hiljuti hukkunud Tyler Skaggsi.Foto: Tony Gutierrez
Spordivaria
3. juuli 2019, 20:22

SÜDANTLÕHESTAV VIDEO | Meeskonnakaaslase šokeeriv surm kutsus esile pisarate mere

27aastane Los Angeles Angelsi pesapallur Tyler Skaggs leiti esmaspäeval hotellist surnuna. Ühtegi vägivallale viitavat tundemärki mehe kehalt ei leitud, surmapõhjus selgub koroneri teatel hiljemalt oktoobri alguseks.

Angels oleks pidanud samal päeval kohtuma Texas Rangersiga, kuid matš lükati edasi. "Praegu on siin palju emotsionaalseid mehi. Osa neist isegi ei tundnud teda, kuid ka nemad on šokis," ütles Rangersi mänedžer Chris Woodward meediale. "Meie süda on murtud ja mängijad on endast väljas."

Pärast Eesti aja järgi möödunud ööl toimunud kohtumist Rangersi vastu astus teiste hulgas meedia ette Angelsi staar Mike Trout, keda peetakse maailma parimaks pespalluriks. "Temasuguse inimese kaotamine on väga valus," ütles Trout, kes võitles küsimustele vastates korduvalt pisaratega. "Kaotasin meeskonnakaaslase, sõbra ja venna."

Angelsi pallur Andrew Heaney lisas: "Ilmselt on olemas 100 inimest, kes ütleksid, et Tyler oli nende parim sõber, kuna ta kohtles teisi lihtsalt nii hästi. Tema iseloom oli nakkav."