Kaia Kanepi. Foto: Victoria Jones/PA
Tennis
4. juuli 2019, 21:35

ÕL WIMBLEDONIS | Kaia Kanepi: tundsin juba soojendusel, et läheb raskeks (4)

Wimbledoni tenniseturniiri teises ringis kindlalt Belinda Bencicile kaotanud Kaia Kanepi tunnistas, et leidnudki täna oma rütmi. 

"Vastane mängis minu jaoks hästi ebamugavalt. Väljak põrkas madalamalt kui eelmine, kus mängisin. Ma ei suutnud kuidagi punkti alustada, sest pallid tuli nii madalalt. Lisaks oli mul kehv servipäev, ma ei saanud ka sealt lihtsaid punkte. Ja vastane mängis hästi, erilisi variante mul täna polnud," ütles Kanepi Eesti ajakirjanikele.

"Juba siis, kui läksin täna väljakule soojaks lööma, mõtlesin, et jälle on teistmoodi, mida ma nüüd teen. Vastane mängis eelmisel mängu samal platsil, ta teadis, mida oodata. Mina polnud nii madalaks ja kiireks põrkeks valmis," lisas ta. 

Lisaks polnud füüsiline seis parim. "Taastusin esimesest mängust nii palju ära, et mõned kohad on ikka valusad. Aga mingisugust vigastust pole," täpsustas Kanepi. 

Olenevalt sellest, mida keha ütleb, otsustab Kanepi tuleval nädalal, kus ta järgmisena platsile tuleb. Esialgu on ta nime kirja pannud 15. juulil algavale Bukaresti ning nädal hiljem peetavale Jurmala turniirile.