Tennis

TWITTERI-MÖLL | „Tenniseeksperdid“ võtsid Kontaveidi säutsumaailmas korralikult ette (7)

LISA KOMMENTAAR

kk7. juuli 2019, 08:15
nõus. tipus olles ei saa teha lihtvigu ja vaadata pealt kui pall tuleb ja mitte midagi teha.
Tõnu Anton6. juuli 2019, 18:15
Aneti mängus on areng täiesti seisma jäänud. Põhilised põhimõttelised vead mängustiilis: 1. Palli löömisel peab mängija vaatama ja nägema, kus vastane on. Kui seda ei tee ja näeb ainult löödavat palli, siis tuleb mitme asja nägemist õppida. Kui õppimisest ka asja ei saa, siis jääbki keskpäraseks mängijaks. Pallide vastasele reketi alla löömisega kaugele ei jõua. 2. Platsil peab kiiremini ja rohkem liikuma. Anett on noor tüdtruk, kuid ei üritagi pooltele löödavatele pallidele löögile jõuda, vaid seisab ja vaatab, kuidas pall platsile kukub. 3. Tugevalt löömisele tuleks eelistada täpset löömist.
vaataja6. juuli 2019, 15:38
ei tea tennisest suurt midagi, aga nt rannavolle põhjal võiksin öelda, et pea peaks olema külm ja rohkem peaks suutma mõelda mängu ajal. Muidugi ei kujuta ma ette, kui palju tennisepalli kiirus vastu reketit löögi täpsust mõjutab. Esimese geimi settide põhjal oleks võinud arvata, et veab välja võiduni, aga teised setid läksid ikka täiesti käest ära. Oma pallingul tuli punkti võitmiseks väga palju tööd teha ja vastase pallingul ei suutnud vastu hakata. Palju lihtsaid vigu ka. Loodan, et mängutase ikka paraneb.
Jüri 5. juuli 2019, 21:33
Täiesti nõus Lembituga, kui on Juba Näha, et vaja punkt vaid vormistamise küsimus, tuleks veidi mängu ilul ka välja paista, vastane on nagunii aru saanud, et seda palli ta enam kätte ei saa, milleks mõttetult lõhkuda. Federeri stiilist võiks õppida. Ta tegi sellistes situatsioonides alati löögi, mis võis küll vadtsmangijat ah ahvatlevada palli järele jooksma mis lõppes alati punktikaotuseha ja lõpp kokku võttes viis mängija moraalselt rivist välja.
Lembit5. juuli 2019, 20:40
Kas keegi võiks Anettile öelda, et võrgu eest ei pea äralööke täiega virutama, nii on kogu aeg vead tulemas, nagu tal tänases mängus korduvalt oli. Kindlapeale kõks üle võrgu ja punkt käes. Sinna läks täna palju punkte ära ja kahjuks just otsustavatel momentidel. Muidu oli ju võidetav mäng täitsa.
kusti5. juuli 2019, 20:33
Kui sa arvad, et oledki kõige, kõige, siis juhtuvadki sellised asjad. Algas ju kõik hollandlase lahtilaskmisest, mis oli Anetti suurim viga.
nõus5. juuli 2019, 20:46
Enne seda oli tõus ja pärast algas langus. Lõppu pole nähagi.
mina olen kõige targem,5. juuli 2019, 21:12
kui tegelikult ei tea s.i.t.t.a.g.i