Bernard Tomic ei saanud kuidagi Jo-Wilfried Tsongale vastu.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
6. juuli 2019, 18:50

Kehva mängu eest ülisuure trahvi saanud tennisist vaidlustas karistuse: tundsin end lihtsalt halvasti!

Wimbledoni tenniseturniiril esimeses ringis välja langenud Bernhard Tomic sai lisaks kaotusele ka suure rahatrahvi liiga kehva mängu eest. Austraalia tennisist vaidlustas karistuse.

Tomic kohtus esimeses ringis Jo-Wilfred Tsongaga, kuid ei näidanud üles kuigi palju tahtmist mängu võita ja pidigi leppima kiire ja kindla kaotusega. Matš kestis vaid 59 minutit.

ATP edetabelis 96. kohal asuvat mängijat karistati 72 000 euro suuruse rahatrahviga, sest korraldajate hinnangul ei pingutanud ta piisavalt.

26aastase austraallane ütles, et tundis end juba kohtumist halvasti, sest oli varem mänginud Türgis, kus kuumust ligi 40 kraadi. "Võistlesin ühe parima mängijaga muruväljakul ja kaotasin 6:2, 6:1, 6:4. Ma ei kaotanud 6:0, 6:0, 6:0. Teadsin matši algusest peale, et mul pole erilist šanssi, aga läksin siiski väljakule üritama. See on Wimbledon," selgitas Tomic.

"Mu liikumine ongi tavaliselt üsna halb, aga väljakul olin kui aegluubis. Tsonga servis suurepäraselt. Mul ei olnud võimalustki. Seis oli 6:2, 6:1 enne kui arugi sain. Kolmas sett oli natuke parem. Lõppude lõpuks oli mu mäng tol päeval väga halb, aga enamat ma ei suutnud. Vabandus, et end kehvasti tundsin," lausus austraallane.