Karl Jakob Hein noppis küll 3 palli võrgust välja, kuid sai kindlasti hea kogemuse.Foto: Instagram/karl_jakob_hein
Jalgpall
6. juuli 2019, 20:49

VIDEO | Vaid 17aastane Eesti väravavaht mängis Arsenali põhimeeskonna eest!

Eelmise aasta mais Londoni Arsenaliga liitunud Karl Jakob Hein sai põhimeeskonna hooajaeelses sõprusmängus Boreham Woodsi vastu algkoosseisus platsile.

Arsenali jaoks oli tegu hooaja esimese sõpruskohtumisega ning koosseisu võeti U23 ja U18 vanuseklassi mängijaid. Inglismaa viienda divisjoni klubi Boreham lõi juba esimese 15 minuti jooksul eestlase valvatavasse väravasse kaks palli. Kuigi 40. minutil suutis Arsenal ühe tagasi lüüa, pidi Hein enne poolaja lõppu veel ühe palli võrgust välja noppima.

Teiseks kolmveerandtunniks toodi väljakule palju uusi mängijaid ning ka Eesti puurivaht pidi koha loovutama. Arsenal suutis uute meeste toel kaks väravat tagasi lüüa ning 3:3 viigi välja võidelda.

Kohtumise tipphetked:

Algaval hooajal hakkab Hein siiski Arsenali U18 meeskonna väravat kaitsma, kuid tulevikus näeme teda loodetavasti ka Premier League'is, kus Mart Poom ja Ragnar Klavan juba mänginud.

Kuigi suur osa Poomi 137 Inglismaa kõrgliiga kohtumisest sündis Derby County ridades, sai ta ühes mängus kaitsta ka Arsenali väravat. 2007. aastal Portsmouthi vastu, mis lõppes 0:0 viigiga.