Neymar vaatas Copa Americal, kuidas brasiillased Argentina ja Messi lootused purustasid, kuid koduklubi treeningutele pole ta jõudnud.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
9. juuli 2019, 09:46

MIS EDASI? Neymar puudus PSG hooajaeelselt treeningult, klubi lubab brasiillasel lahkuda

PSG staarründaja Neymar ei ilmunud esimeseks hooajaeelseks treeninguks kohale. Klubi lubas probleemiga tegeleda.

"Pariisi Saint-Germain kinnitab, et Neymar ei olnud täna kokkulepitud ajal kohal. Klubi ei olnud selleks luba andnud ja kahetseb tekkinud olukorda," seisis PSG avalduses.

Neymari isa sõnul oli klubi teadlik, et Neymar esmaspäevases trennist heategevusürituse tõttu puudub. "Põhjus oli teada ja juba aastaid planeeritud seoses tema tegevusega Neymari Instituudis," lausus ta Brasiilia Fox Sportsile. "Me ei saanud seda edasi lükata ja ta on 15. juulil tagasi."

27aastast brasiillast on seostatud eelmise koduklubi Barcelonaga, kuid nii Barcelona asepresident ei ole lõunaameeriklase suhtes erilist huvi üles näidanud ja Hispaania liiga president on otse välja öelnud, et Neymari tagasi ei oodata.

Prantsusmaa meistri spordidirektor Leonardo pallivõlurit tagasi ei hoia, aga ükski klubi pole siiani huvi tundnud . "Neymar võib PSGst lahkuda, kui on pakkumine, mis kõigile sobib. Seni me ei tea, kas keegi tahab osta või mis hinna eest. PSG tahab loota mängijatele, kes tahavad jääda ja midagi suurt üles ehitada."

2017. aastal maailmarekordilise 222 miljoni euro eest Barcelonast PSGsse liikunud Neymar tahab Hispaania meedia sõnul Katalooniasse tagasi minna ja on nõus ka oluliselt madalama palgaga. Barcelona on sel aastal juba 75 miljoni euro eest ostnud Frankie de Jongi Ajaxist ning pikalt on olnud juttu ka Antoine Griezmanni liitumise kohta, kes sarnaselt Neymarile ei ilmunud 28aastane prantslane Atletico Madridi hooaja avatreeningule.