Malik McDowell (paremal) politseinikuga kähmlemas. Foto: Twitter @EddieFlacco
NFL ameerika jalgpalli liiga
10. juuli 2019, 20:33

KARM VIDEO | Politseiga toorutsema läinud Ameerika jalgpallur sai teenitud palga (7)

Malik McDowelli (23) peeti kaks aastat tagasi järgmiseks Ameerika jalgpalli superstaariks. Ülikoolis rekordeid purustanud kaitsemängija pole praeguseks jätkuvalt NFLis ühtegi mängu pidanud ning viimati sattus ta uudistesse seoses politseiniku ründamisega. 

Ligemale kahemeetrisele ja üle 135 kg kaaluvale mehemürakale esitati veebruaris süüdistus politseiniku ründamise eest, arestile vastuhakkamise ning juhtimisõiguseta sõitmise eest. 

"Asjad ei näi alati nii, nagu nad tunduvad. Igal lool on oma varjuküljed ning taustalood," vahendab CNN mehe agendi Mitchell Ribitweri sõnu. 

Praeguseks on USA meediasse jõudnud aga videokaamera salvestus, kus on näha, kuidas McDowell kinnipidamist eirab, politseinikule vastu hakkab ning teda ründab. Lõpuks õnnestub korrakaitsjal taser'iga (elektrišokirelv – toim.) Ameerika jalgpallur vaigistada. 

McDowell oli 2017. aasta NFLi drafti 35. valik. Seattle Seahawks sõlmis mehega neljaastase lepingu, mis oleks läbi erinevate klauslite pidanud mehele sisse tooma ligemale kümme miljonit dollarit. 

Mõni nädal enne treeninglaagrit tegi McDowell aga ATV-ga lõbusõitu tehes avarii, mistõttu tuli tal kogu debüüthooaeg vahele jätta. Tollest vigastusest ameeriklane korralikult ei taastunudki ning järgmisel suvel otsustas Seahawks koostöö mehega lõpetada. Ametlikult sai McDowell vabaagendiks tänavu märtsis, mil lõppes tema lepingu garanteeritud osa.