Real Canoe PR-osakond pani Kristian Kullamäe nimega täielikult puusse.Foto: Twitter/ Real Canoe
Korvpall
11. juuli 2019, 17:49

Kristian Kullamäe liitus Hispaania meeskonnaga, kus tehti kohe piinlik aps

Eesti korvpallikoondislane Kristian Kullamäe sõlmis lepingu Hispaania tugevuselt teises liigas mängiva Madridi klubi Real Canoega.

Lõppenud hooaja järel Saksamaa tippklubi Bambergiga lepingu lõpetanud Kullamäe on viimased poolteist nädalat treeninud koos Eesti U20 koondisega, kellega eile hommikul Portugali EMi B-divisjoni turniirile sõideti. Enne väljalendu ütles Kullamäe, et õige pea on oodata uudiseid uue koduklubi kohta. Nii ka läks!

„Lähipäevade või nädalatega peaks täpsemalt selguma. Minu jaoks on kõige tähtsam, et saaksin meeste vahel kõvasti minuteid. Pean meeste vastu veel enesekindlamaks saama. Mingit mega hüpet veel tuleval hooajal ilmselt oodata pole, mängin endale vastaval tasemel ja proovin sealt järgmise sammu teha,“ selgitas ta. Kullamäe tunnistas, et tema vastu tundis ka Eesti tšempion Kalev/Cramo.

Real Canoe on pikkade traditsioonidega Madridi meeskond, mis loodi juba aastal 1940. Omal ajal löödi kaasa ka Hispaania kõrgligas, kuid sel sajandil on pigem mängitud kolmandal kuni viiendal liigatasandil. Viimased aastad on siiski jõudsalt arenetud ja mullu saadi tugevuselt teises sarjas 15. koht.

Küll aga peab meeskond vaeva nägema oma mängijate nimede õigekirjaga, sest Twitteris sai Kullamäest ootamatult Kumalae.