Foto: @harpersbazaarus/Instagram
Tennis
16. juuli 2019, 12:08

Serena Williams julgest pepupildist: „Minu kehakuju on häbistatud!“ (6)

Tenniseäss Serena Williams poseerib ajakirja Harper's Bazaari bravuurikal kaanefotol, mis on väljaande kinnitusel täiesti retušeerimata. Ilmakuulus sportlane trotsib neid, kes on teda kehakuju pärast häbistanud.
 
 
 
View this post on Instagram

“I’ve been called every name in the book. I’ve been shamed because of my body shape. I’ve been paid unequally because of my sex. I’ve been penalized a game in the final of a Major because I expressed my opinion or grunted too loudly...And these are only the things that are seen by the public. In short, it’s never been easy. But then I think of the next girl who is going to come along who looks like me, and I hope, ‘Maybe, just maybe, my voice will help her.’” @SerenaWilliams goes unretouched on our August 2019 issue and gets candid in a personal essay on BAZAAR.com. Link in bio Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @vernonfrancois Makeup by @tyronmachhausen @maybelline #SerenaWilliams wears @ralphlauren, @bulgariofficial and @louboutinworld

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

"Mind on sõimatud kõikmõeldavate nimedega," kirjutab Serena avameelses essees. "Mind on mu kehakuju pärast häbistatud. Mulle on sugupoole tõttu ebavõrdset töötasu makstud. Mind on suurvõistluse finaali mängus trahvitud selle eest, et avaldasin oma arvamust või puhkisin liiga valjusti ... Ja need on vaid avalikult nähtavad asjad. Lühidalt: kerge pole mul eales olnud. Aga siis mõtlen järgmisele minusarnase välimusega tüdrukule, kes on tulekul, ja loodan: "Ehk on kuidagi võimalik, et mu hääl aitab teda.""