Mesut Özil (vasakul) ja Megan Rapinoe.Foto: Instagram | aubameyang97
Jalgpall
17. juuli 2019, 17:58

INTERNET HULLUB! Kas Mesut Özil võttis tõesti vutimaailma esilesbilt snitti?

Kihlveod või lubadused on toredad. Just seetõttu on Eesti rahvas saanud nautida näiteks Igor Prinsi kiilaspead. Mullu novembris lubas Kaarel Kaspar Kõrge ka tiimikaaslase Marko Kilbi edu korral juuksed roosaks värvida. Paraku jäi see juhtumata. Sarnaseid kokkuleppeid tehakse mõistagi ka mujal, kui väikeses Eestis. 

Näiteks Londoni Arsenali jalgpalliklubi superstaar Mesut Özil ilmus viimasesse trenni blondeeritud juustega, kuna kaotas Crossbar'i väljakutses (järjest väravalati tabamine - toim) Alexandre Lacazette'ile. 

Twitteris hakkasid mitmed säutsumeistrid Özili uut välimust võrdlema äsja USAga naiste jalgpalli maailmameistriks tulnud ning turniiri parimaks mängijaks valitud Megan Rapinoe omaga.

"Ma ei jõua ära oodata, millal saan Mesut Rapinoed väljakul näha," säutsus üks.

Sarnasusi on märganud ka Özili meeskonnakaaslased Arsenalis. "Parim soeng, mis sul on kunagi olnud," kirjutas nii Özili kui ka Rapinoe pildil ära märkinud Pierre-Emerich Aubameyang oma Instagrami story'sse ning lisas: "nüüd ma tean, miks nad (USA - toim) MMi võitsid."

Kuvatõmmis Foto: Instagram | aubameyang97

Kahekordne naiste jalgpalli maailmameister Rapinoe ei ole esinduslik mitte ainult jalgpalliväljakul, vaid ta on ka homoseksuaalse kogukonna üks valjuhäälsemaid kõnelejaid, kes võitleb vähemuste õiguste eest.