Danny da Costa (ülemine) saab kergendatult hingata. Treeningul võis ta lebomati endale alla võtta. Foto: Imago Sport / Scanpix
Jalgpall
20. juuli 2019, 19:05

SEE POLE NALI! Tallinna Flora eurovastase paremkaitsjal on muruallergia

Tallinna Flora järgmise eurovastase Frankfurdi Eintrachti leeris on palju nimekaid jalgpallureid. Tõsi, oma parima mängija ärisid nad suvel Luka Jovici näol Madridi Reali maha.

Eintrachti paremkaitses võtab mõnikord ka koha sisse Danny da Costa, kelle jaoks on jalgpalli mängimine iga kord eneseületus. Nimelt on sakslasel muruallergia, mistõttu tuleb tal ka südasuvel kanda pikkade käistega alussärki. 

"Kui ma pikali kukun ja muruga kokku puutun, hakkab see koht kohe sügelema," sõnas Costa väljaandele Bild. Eriti ebameeldiv pidavat see olema kätel. "Jalgadel sügeleb ka, kuid see pole nii hull."

Maarjamaa vutisõpradel tasub siis loota, Lilleküla staadioni murulibled on Kesk-Euroopa vutiväljakutest ebameeldivamad ning see Costa esitust 25. juulil pärsiks. Seda juhul, kui 26aastane pallur üldse platsile saab. Eelmisel aastal sai Costa kirja 10 kohtumist, kus lõi kaks väravat. Mõlemad Euroopas.