Teemu Suninen lendab, kuid mitte eriti kõrgelt.Foto: AFP/Scanpix
WRC
21. juuli 2019, 16:25

VIDEO | Teemu Suninen seadis endale koduseks ralliks üllatavalt tagasihoidliku eesmärgi

WRC sarjas viiendat kohta hoidev Teemu Suninen on realist ning seab endale Soome ralliks tagasihoidliku eesmärgi.

"Hooaja algus oli üsna keeruline," ütles Suninen. "Esimesel kolmel rallil tuli paar eksimust ja oli natuke ebaõnne. Pärast seda olen päris häid tulemusi saavutanud. Kiirust on tasapisi juurde tulnud. Portugali neljas koht ja Sardiinia teine olid väga head tulemused, aga pool hooaega on veel ees ja kõike võib juhtuda."

Võrreldes eelmise hooajaga on M-Spordi piloot enda arvates arengusamme teinud. "Minu arvates on edasiminekut olnud. Kogemustega muutub ka kiirus stabiilsemaks. Seda ongi vaja, et WRCs korralikult sõita," lausus 25aastane soomlane, kes teab oma praegust taset ega sea endale koduseks ralliks kõrgeid eesmärke.

"Läheme viienda koha peale. Paljud ilmselt imestavad, miks mitte kiiremini sõita ja kõrgemat kohta püüda, aga olgem realistid. Eelmisel aastal sain hea sõiduga kuuenda koha. Oleme võrreldes eelmise aastaga edasi liikunud ja auto on palju parem. Samas on kõik teised samuti edasimineku teinud. Eks näeme paari nädala pärast," lisas Suninen, kes hiljuti ka masinat Jyväskylä teedel testimas käis.