Ali Palabiyik oli ametis ka Saksamaa - Eesti valikmängul.Foto: Imago/Scanpix
Jalgpall
21. juuli 2019, 17:11

HALB ENNE? Flora ja Frankfurti mängu kohtunikuga on Eesti jalgpallikoondisel halvad mälestused

Juba neljapäeval toimuvat Euroopa liiga 2. eelringi kohtumist Tallinna FC Flora ja Bundesliga tippmeeskonna Frankfurti Eintrachti vahel vilistab kohtunik, kellega Eesti jalgpallikoondisel pole head mälestused.

A Le Coq Arenal aset leidval mängul on peakontunikuks Ali Palabiyik. Sama mees vilistas ka eelmisel kuul Mainzis Saksamaa - Eesti EM-valikmängu, mis teadupoolest lõppes 0:8 kaotuse ja kogu treeneritiimi tagasiastumisega.

Saksamaa - Eesti EM-valikmäng Foto: Imago/Scanpix

37aastane türklane on kohtunikuna tegutsenud alates 2003. aastast. FIFA kategooria vilemees on Palabiyik olnud neli aastat. Kodumaa kõrgliigas on vilistanud ta 123 mängu, mille jooksul on andnud 671 kollast ja 52 punast kaarti ning 45 penaltit.

Meistrite Liigasse pole ta veel jõudnud, kuid Euroopa Liigas on Palabiyik ametis olnud viiel korral. EM-valikmänge on türklasel kirjas vaid üks. Eestlaste jaoks kurb õhtu Mainzis.

Flora - Eintrachti mäng algab neljapäeval kell 20.00 Lilleküla staadionil. Täiskasvanud saavad eelmüügist pileti soetada 5.50 euro eest, õpilased ja üliõpilased pääsevad areenile 3.50ga.

Kalju ja Celticu vastasseisu nägemiseks tuleb välja käia vähemalt 15 eurot.