Messi peab oma Audi R5 Avantist loobuma.Foto: Twitter/@ODDSbible
Jalgpall
21. juuli 2019, 20:41

ANDKE AUTOD TAGASI! Audi nõuab Messilt ja teistelt Barcelona staaridelt neljarattaliste tagastamist (14)

Audi sponsorleping FC Barcelonaga on lõppenud ning Saksamaa autotootja tahab Hispaania tippmeeskonna jalgpalluritele kingitud autosid tagasi saada.

Eelmisel aastal lausus Audi esindaja Christian Guenthner, et mängijad saavad valida kõigi Audi mudelite vahel, kuid nooremad mängijad saavad endale väiksemad masinad. "Nad saavad valida igal aastal uue mudeli koos lisavarustusega ja Audi eksklusiivse kataloogiga on valikuid lõpmatult."

Lionel Messi valis Audi R5 Avanti, mille väärtus on 145 000 eurot. Ivan Rakitici Q7 maksab "vaid" 72 000 €. Kõige hinnalisema masina valis Sergio Busquets, kelle R8 Coupe turuhinnaks 214 000 eurot.

Audi leping Kataloonia klubiga lõppes 30. juunil ning firma on andnud neljarattaliste tagastamiseks kolm nädalat. 13aastane koostöö Barcelonaga sai läbi, kuid Audil on endiselt lepingud Madridi Reali ja Müncheni Bayerniga.

Guenthneri sõnul võib igaüks Messi, Suareze või mõne teise Barca staari kasutatud masin endale soetada. "Kas mängijate kasutatud autosid on võimalik osta? Jah," ütles Audi esindaja. Tuleb siiski vist arvestada, et odavalt neid sõiduvahendeid kätte ei saa.