Branko Mirkovic järgmisel hooajal Cramo mängu ei juhi.Foto: Karli Saul/SCANPIX
Korvpall
23. juuli 2019, 08:54

Kalev/Cramost lahkunud Branko Mirkovic liitus konkurendiga, asendaja juba leitud

Viimased kolm aastat Kalev/Cramo ridades mänginud Branko Mirkovic on uueks hooajaks sõlminud lepingu Cramo konkurendi, oma endise koduklubi Minski Tsmokiga.

"Olen otsustanud, et on aeg edasi liikuda ning tuleval aastal mind Kalevi särgis ei näe," lausus Mirkovic portaalile korvpall24.ee. Minsk on minu jaoks tuttav koht ning tean, mis mind seal ees ootab. Olen seal mänginud varasemalt kolm aastat. Mul oli võimalus minna ka Belgiasse mängima ning üks pakkumine oli ka Aadria liigast, aga otsustasin Tsmoki kasuks."

Kolmel korral Cramoga Eesti meistriks tulnud ning eelmisel hooajal VTB Ühisliigas play-off'i jõudnud 36aastane mängujuht tõi seal keskmiselt 12,5 punkti ning jagas 5,3 resutatiivset söötu.

Cramo on leidnud ka juba asendaja - mitu aastat klubis pallinud Armands Škele noorema venna Aigarsi. Eelmisel aastal mängis 26aastane lätlane Prantsusmaa kõrgliigaklubis Antibes Sharks. Viimase koha saanud meeskonna eest viskas Škele keskmiselt 7,9 punkti, noppis 2,3 lauapalli ning jagas kaaslastele 2,1 resultatiivset söötu.