Esimene treening Barcelonas ei alanud kuigi hästi, aga õnneks on uue stiiliga harjumiseks veel pisut aega.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
23. juuli 2019, 09:48

Antoine Griezmann: Atletico mäng oli kiirem, pean Barcelona stiiliga kohanema

Endine Madridi Atletico ründestaar peab algavast hooajast tegusid tegema endise rivaali FC Barcelona eest.

"Pean kohanema, nii nagu ma Atleticos tegin," sõnas 120 miljoni eest Kataloonia suurklubisse ostetud mängumees. "Mulle meeldib see stiil. Atletico mäng oli kiirem, siin or rohkem kannatust vaja. Meil on meeskond, kes peab kõik võitma. See on keeruline, aga peame tööd tegema."

Treeningud ei alanud prantslase jaoks aga kõige paremini. "Esimene päev oli keeruline, sest sain soojendusel kaks korda jalge vahelt, ühe [Ivan] Rakitici poolt. Olen keskendunud Barcelona mängijate sekka sulandumisele. Minu süda on nendega siin."

Madridis 257 mänguga 133 väravat löönud Prantsusmaa koondislane pidi juba eelmisel aastal Lionel Messi jt liituma, kuid otsustas Atleticoga hoopis viieaastase lepingu sõlmida. Mais sai valitseva Hispaania meistri ridadesse siirdumine lõpuks kinnituse.

"Olin oma sõprade, naise ja lastega ja see oli uskumatu hetk. Helistasin oma isale ja hakkasin õnnest nutma, sest üleminek oli tehtud, see oli läbi," lausus Griezmann, kelle jaoks on endine juhendaja Diego Simeone endiselt oluline inimene. "Ta on mulle väga oluline olnud nii väljakul kui ka privaatses elus. Ta teab, et armastan teda. Meie suhe läheb spordist palju kaugemale."