11aastane Londoni poiss sai unustamatu mälestuse.Foto: Twitter/@FootyNewsMedia
Kõmu
23. juuli 2019, 14:10

Lionel Messiga puhkuse veetnud inglise poiss: ta käitus nagu tavaline isa (2)

Lionel Messi veetis hiljuti Kariibi mere saartel oma suvepuhkust ning leidis aega, et ühe 11aastase Inglismaalt pärit poisiga rannal jalgpalli mängida ja ujuma minna.

Eelmisel nädalal võis näha videot, kus Barcelona staar mere ääres lastega jalgpalli mängis. Üks neist oli Londoni poiss Mackenzie O'Neill, kes Argentina väljaandele Ole oma kogemustest rääkis.

"Messi oli perega rannas. Ma olin üksi ja hakkasin neist pisut eemal kõksima. Tema isa Jorge viskas mulle palli ja küsis, kas ma tahaksin nendega mängida," meenutas O'Neill. "Siis mängisime Thiago (Messi vanim, viieaastane poeg - toim) ja Messiga 45 minutit jalgpalli. Thiago on oma vanuse kohta fantastiline ja Messiga mängimine oli uskumatu."

Keelebarjäär sai lahendatud

"Messi naine tõlkis, sest räägib väga hästi inglise keelt," sõnas poiss, kes Barcelona staarilt jalgpallialast nõu siiski ei saanud. "Ta ei räägi inglise keelt, aga tema oskuste nägemine oli mulle piisav."

Päev ei lõppenud Briti poisi jaoks aga jalgpalliga. "Hiljem läksime Messiga ujuma, sõitsime väikese paadiga ja veetsime vees palju aega. Ta tõstis mind oma õlgadele ja käitus nagu tavaline isa. Sain ka aru, et Messile meeldis näha, kuidas tema poeg teiste lastega mängib."

Mackenzie sai Messi pojaga väga hästi läbi ning loodab temaga uuesti kohtuda. "Arvan, et kui Thiagot järgmisel aastal näen, mängin temaga jälle. Ma käin igal aastal perega samal rannal puhkamas. Viimasel päeval, kui Messi oma perega seal oli, andsin Thiagole oma palli, aga ta jooksis mulle järele ja nõudis, et selle endale jätaksin. Pärast ütlesid Messi ja ta naine mulle suurte naeratuste saatel head aega. Ma ei unusta neid."