Bale'i ja Zidane'i läbisaamine pole kunagi parim olnud, kuid nüüd on suhted eriti teravaks muutunud.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
23. juuli 2019, 15:17

Zidane leiab, et pole lugupidamatult käitunud: Bale ei tahtnudki mängida!

Suure skandaali tekitanud Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane väidab, et pole Gareth Bale'i suhtes lugupidamatult käitunud. Walesi koondislane ei tahtnudki tema sõnul mängida.

Zidane'i väljaütlemised selle kohta, et klubi tegeleb Bale'i müümisega ja mida kiiremini ta lahkub, seda parem, tekitasid palju kõneainet. Sõpruskohtumises Bayerni vastu polnud ääreründajat isegi koosseisus.

47aastane prantslane selgitas, et pole kellegi vastu lugupidamatult käitunud. Temast oli lihtsalt valesti aru saadud. "Probleem on selles, et vahel võib mu hispaania keel segane olla. Proovin väga selgelt öelda, et ma ei ole mitte kellegi, eriti mängija suhtes lugupidamatust üles näidanud. Olen alati öelnud, et mängijad on kõige olulisemad ja toetan neid," lausus Hispaania suurklubi peatreener.

"Teiseks ütlesin ma lihtsalt, et klubi tegeleb mängija müümisega. Kolmandaks, Bale ei mänginud, sest ta ei tahtnud. Ütles, et klubi töötab tema lahkumise nimel ja sel põhjusel ei tulnudki ta väljakule. Gareth on Madridi Reali mängija, ta treenib praegu normaalselt ja peame vaatama, mis homme saab," sõnas Zidane.