Aivar Kuusmaa. Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
24. juuli 2019, 11:18

Kas Aivar Kuusmaa teeb treeneritööga lõpparve? „See on välja imetud pealkiri!“ (2)

Tänases Eesti Päevalehes ilmus artikkel „Aivar Kuusmaa liigub korvpallist reaalsesse ellu“. Juhendaja sõnul on tegemist välja imetud pealkirjaga. 

„Kui seda pealkirja nägin, siis mõtlesin natukene, et minge kuradile ajakirjanikud. See on jälle välja imetud pealkiri!“ põrutab Kuusmaa, kes artiklit ennast lugenud veel polnud. 

„Ma ütlesin, et ei välista reaalsesse ellu minemist. Et see on üks variantidest. Kui korra mainin, et ei välista reaalsesse ellu minemist ehk lähen oma bisnisesse, siis see ei tähenda veel mitte midagi. Aga kuna pealkiri müüb, siis... ma ei oska rohkem seda kommenteerida,“ lausus äsja U20 koondisega EMi B-divisjoni turniiril kümendaks tulnud juhendaja. 

***

Päevalehe artikli juhtlõigus on küll kirjas, et "U20 korvpallikoondise juhendamine võib jääda Aivar Kuusmaa viimaseks treeneritööks", kuid loo sees on laused jällegi kindlas kõneviisis. 

„Korvpalliga saavad asjad praegu ühele poole. Teen veel EMist kokkuvõtte, ilmselt sõidan ka Itaaliasse vaatama U16 EMi, ent pärast seda liigun reaalsesse ellu,“ olevat Kuusmaa öelnud.