Adi Hütter tunnustas Flora noort meeskonda.Foto: Imago/Scanpix
Jalgpall
26. juuli 2019, 08:31

Eintrachti peatreener kiitis Sorgat: ta on suurepärane ründaja, peame Frankfurtis ettevaatlikud olema (1)

Frankfurti Eintrachti peatreener Adi Hütter tunnustas mängujärgsel pressikonverentsil noort Flora meeskonda ning tõi välja kaks võtmemängijat.

Keeruline mäng Hütteri jaoks ootamatu ei olnud. "Ei, ma ei olnud üllatunud. Analüüsisime nende mängu Radnicki Niši vastu ja me teadsime, et Tallinna Flora on väga hea ja kompaktne meeskond. Erik Sorga on suurepärane ründaja, kes jookseb palju. Konstantin Vassiljev on mängu ülesehitamises väga hea. Flora on mänginud juba 23 mängu seega neil oli jõudu rohkem, aga ma olen tulemuse üle õnnelik."

49aastane sakslane jätkas rohevalgete kiitmist: "Neil on hea noor meeskond, kaks vanemat võtmemängijat. Konstantin Vassiljev oli täna väga-väga hea, arvestades tema vanust, 34. Ründaja oli uskumatu, ta jooksis tõsiselt palju vabadesse tsoonidesse, oli alati duellides ja meeskond mängis pallita väga kompaktselt ja võitluslikult. Hea meeskond, kellel on kiirust, hea taktika, kui pall kaotatakse või võidetakse. Peame Frankfurtis ettevaatlikud olema."

Konstantin Vassiljev: nendel hetkedel võib karjäär kiire liftiga üles minna

Hooaeg on Bundesliga tippmeeskonna jaoks alles algamas ning mõistagi pole nad veel tippvormis. "Raske öelda, me pole kindlasti veel 100%. Loodetavasti on meie esitus Frankfurtis palju parem kui täna. Flora mängis hästi, meie mäng oli okei. Arvan, et oleme 75-80% valmis," ütles Hütter.