„Wolfenstein: Youngblood“Foto: MachineGames / Bethesda Softworks
Esport
26. juuli 2019, 15:57

NATSID, TISSID JA KUNINGLIK LIIN: täna ilmus kolm suurt videomängu (2)

Õues on ohtralt soojakraade. Ühest küljest oleks neid justkui patt raisku lasta, ent samas tahaks nende eest jahedasse tuppa peitu pugeda. Viimase valiku kasuks räägivad ka kolm videomängu, mis lõppeva töönädala viimasel päeval poelettidele on jõudnud.

„Wolfenstein: Youngblood“

Üksikisikuvaates tulistamismängus kehastub mängija üheks kahest õest. Seeria varasemate osade peategelane B.J. Blazkowicz on teadmata kadunud ning nüüd on tema tütarde kohustus paps üles leida ning samal ajal natsidele säru anda. 

„Wolfenstein: Youngblood“ on saanud kriitikutelt keskpärase tagasiside. Kiidetakse ilusat graafikat, võitlusmehaanikaid ja võimalust teost koos sõbraga mängida, ent laidetakse igavat lugu ja ajale jalgu jäävat mängitavust.


„Fire Emblem: Three Houses“

Nintendo Switchile ilmunud rollimängu tegevus leiab aset Fódlani nime kandval kontinendil, mis on jagatud kolmeks. Maad on jaotatud kolme kuningliku koja vahel, nende keskpunktis asub aga võimas akadeemia, milles riikide noored ja helgeimad pead tarkust taga nõudmas käivad. Mängija kehastub Bylethiks (nime saab ise vahetada) ning asub ühte kolmest majast õpetama.

„Fire Emblem: Three Houses“ on saanud ohtralt kiita ning seda peetakse seeria üheks parimaks (kui mitte kõige paremaks) episoodiks.


„Kill la Kill: If“

Kolmedimensiooniline kaklusmäng põhineb samanimelisel Jaapani animeseriaalil. Ryuko Matoi on 17aastane neiu, kes saabub vahetusõpilasena Honnoji akadeemiasse. Tema eesmärgiks on leida vastus ühele konkreetsele küsimusele – kes tappis ta isa? Selleks satub ta arvukatesse kaklustesse... mida viiakse läbi elusate riiete abil.

„Kill la Kill: If-i“ tagaside ütleb, et tegemist on pisut üle keskmise teosega. Kiidetakse visuaalset ilmet ja lihtsakoelist mängitavust, laidetakse aga lühikest lugu ning kaheldakse, kas teos suudab pikas perspektiivis mängurite huvi hoida.