Thierry Neuville.Foto: Karli Saul/SCANPIX
WRC
29. juuli 2019, 16:11

Neuville otsib jälle vabandusi: sõidame Soomes Toyota koduradadel (6)

Hyundai esisõitja Thierry Neuville on puhkuse ajal peamiselt virisemisega tegelenud ning jätkab seda trendi ka oma viimaste kommentaaridega.

"Sõidame Jyväskyläs Toyota koduradadel ja ülejäänud meeskondadel erilisi võiduvõimalusi pole," kurtis Neuville. "Hyundai pole Soomes kunagi kuigi kiire olnud ja vaevalt, et sel aastal teisiti on. Siin on väga keeruline seadistust õigeks saada. Oleks vaja mitmel päeval testida, aga ma sain ainult ühel ja seegi jäi vihma tõttu poolikuks."

Siiani pole 31aastasel belglasel tõesti Soomes kuigi hästi läinud. Tema kohad alates 2012. aastast on järgmised: 16, 2, katkestamine, 4, 4, 6, 9.

Samas jätkus tal ka kiidusõnu. "Soome on keeruline ralli ja mulle see meeldib. Palju adrenaliini, eriti suurte hüpete järel. Loodan, et meie tiimi jaoks tuleb sel aastal edukas võistlus, sest meie eesmärgiks on meeskondlikus arvestuses esikoha säilitamine. Oleme liidrist (Ott Tänakust - toim) ka vaid seitsme punkti kaugusel, seega üritame seda vahet Soomes veelgi vähendada," lisas Neuville.