Neymar.Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
30. juuli 2019, 08:21

Politsei lõpetas Neymari vägistamissüüdistuse uurimise (3)

Brasiilia politsei lõpetas jalgpallistaar Neymari vastu tehtud vägistamissüüdistuse uurimise, sest tõendeid nappis, vahendab BBC.

Tõsi, päris lõppenud juhtum veel pole, sest toimik saadeti prokuröridele üle vaatamiseks ja lõpliku otsuse langetamiseks.

Uurimine algas, kui brasiillannast modell Najila Trindade Mendes de Souza väitis, et Neymar võttis teda vägisi 15. mail ühes Pariisi hotellis.

Jalgpallur eitas algusest peale kõike ja postitas enda kaitseks sotsiaalmeediasse seitsmeminutilise video, kus näitas muuhulgas enda ja modelli vahelist suhtlust, mis hõlmas ka naise saadetud intiimseid fotosid. 

Juuni alguses otsustas modell anda intervjuu Brasiilia telekanalile SBT, kus sõnas, et nõustus Neymariga seksima, kuid mitte ilma kondoomita. Seejärel muutunud jalgpallur agressiivseks.

"Kui küsisin, kas ta tõi kondoomi, vastas ta ei. Ütlesin, et siis me ei tee midagi. Aga ta ei kuulanud, vaid hakkas asjatama. Ütlesin "stopp, stopp, ei, stopp!", aga ta ei öelnud suurt midagi, vaid jätkas oma tegevust," kirjeldas väidetav ohver.

"Tahan vaid õiglust, sest ta traumeeris mind väga. Tahan, et ta maksaks oma teo eest."

Prokuröridel on lõpliku otsuse tegemiseks aega 15 päeva.