Sander Puri mängis Celticu vastu kogu kohtumise.Foto: Robin Roots
Jalgpall
30. juuli 2019, 23:59

Sander Puri: mängisime tublisti, siit on hea Euroopa liiga mängule minna (1)

Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumises Celticu vastu 90 minutit tööd rüganud Nõmme Kalju poolkaitsja Sander Puri jäi mänguga rahule ning ootab juba järgmist vastast eurosarjas.

"Mängupilt oli vähe parem kui Glasgows," ütles Puri pärast 0:2 kaotust. "Suutsime ka ise võimalusi luua, eriti head olid teise poolaja esimesed kümme minutit. Tundus, et nad olid isegi kerges paanikas, oleksime võinud sealt nõelata. Oleks väga kihvt olnud."

0:5 allajäämine Šotimaal oli Eesti koondislase sõnul unustatud. "Me ei mõelnud esimese mängu peale, teadsime, et edasi minna oli suhteliselt lootusetu. Võtsime tänast mängu eraldiseisvana. Selles mõttes mängisime tublisti, kindlasti paremini. Selle pealt on igati positiivne järgmise Euroopa liiga mängu peale minna. Korraks saime väikese surve peale, Peeter (Klein - toim) läks üks-ühele, aga tuleb edasi töötada ja lööme ära," lausus Puri, kelle arvates said noored mehed hea mängu tugeva meeskonna vastu.

"Võib-olla kogemusi oli vähe, aga siit sai ju nüüd kogemusi juurde. Euroopa mängud annavadki head karastust," Euroopa liiga kolmandas eelringis teekonda jätkav Kalju läheb nüüd vastamisi Dudelange’iga, kes oli kahe mängu kokkuvõttes 3:2 parem Nõmme eelmisest vastasest KF Shkendijast.

Luksemburgi meistri kohta hakatakse eeltööd alles tegema, aga midagi lihtsat oodata pole. "Mänguliselt väga palju ei tea, kuigi eelmisel hooajal mängisid nad Euroopas väga tublilt. Väike klubi, leegionäre täis. Kindlasti väga tugev vastane. Homme taastume, vaatame nende mängeja hakkame valmistuma."

Kas see on hea, et esimene mäng taas võõrsil peetakse? "Kuidas võtta, võib-olla küll, jah. Saame sinna minna, siis kodupubliku ees mängida ja loodetavasti tuleb veel rohkem rahvast siia," lausus Puri.