Malcolm Wilsoni (keskel) eratiim suutis 2017. aastal võita nii meeskondliku kui ka individuaalse MM-tiitli. Foto: AFP/Scanpix
WRC
31. juuli 2019, 14:40

SUUR JUUBEL! Märtini ja Tänaku eksboss poleks eales osanud unistada, millise eduloo ta kokku kirjutab

Ott Tänaku ja Markko Märtini endine ülemus Malcolm Wilson tähistab suurt juubelit. Nimelt saab rallimaailma legendi meeskond ehk M-Sport sel suvel 40aastaseks.

Suure tähtpäeva puhul on Teemu Sunineni ja Gus Greensmithi autodel ka veidi erilisem kujundus. „Kui alustasin Malcolm Wilson Motorspordiga (tiimi nimi algusaastatel - toim), poleks ma ealeski osanud unistada, et oleme sellised nagu täna,“ ütles 63aastane britt pressiteate vahendusel. Wilsoni tööd on kõrgelt tunnustatud ka Eestis, sest mullu sai ta presidendilt Maarjamaa Risti V klassi teenetemärgi.

„Vaatan aukartusega tagasi kogu edule, mis meid 40 aasta jooksul saatnud on. Meeskond on väga plaju kasvanud ja arenenud. Meie äri on õnnistatud fantastiliste inimestega, kes eduloo võimalikuks tegid. Suur tänu teile kõigile,“ jätkas ta.

Markko Märtin kihutas Wilsoni tiimis aastatel 2002-2004, Ott Tänak aastatel 2011-2017. Viimasel hooajal aitas Tänak meeskonna ka konstruktorite maailmameistriks.