Teemu Suninen teab, et Toyota on teistest sammukese ees. Tänak kaks sammu.Foto: Karli Saul/SCANPIX
WRC
31. juuli 2019, 22:30

Teemu Suninen: oleme Toyotale lähemale jõudnud, aga Tänak on hoos!

WRC sarjas üldarvestuses viiendat kohta hoidev M-Spordi sõitja Teemu Suninen peab Soome rallil favoriidiks Ott Tänakut ja teisi Toyota sõitjaid, kuid vahe ei tohiks enam nii suur olla.

"Kõik rallid on erinevad ja Soome nõuab sõitjatelt ja autolt teistsuguseid asju. Tegime kaks päeva teste ja loodetavasti ka edusamme. Auto on kindlasti parem," sõnas Suninen Iltalehtile.

Toyotal on aga ka tema arvates võrreldes teistega suur eelis. "Neil on olnud mitu aastat aega autot Soome jaoks kohendada. Masinad on ka Soomes testitud ja peenhäälestus tehtud, aga usume, et oleme lähemale jõudnud," arvas 25aastane soomlane. "Eelmisel aastal polnud me tiimina väga tugevad, aga oleme kõvasti arenenud. Samas, seda on teinud ka teised."

Konkreetseid eesmärke ei soovi Suninen endale püstitada. "Raske öelda, kas on võimalus võita või poodiumile jõuda. Proovime kiiresti sõita ja loodetavasti ületame ka finišijoone." Favoriitide ring on M-Spordi rallimehe hinnangul väike. "Ott Tänak on hoos! Lisaks ka kõik teised Toyotad."