Sisuturundus
5. august 2019, 09:00

Elutempo on kiire, aga tahaks hästi süüa – kolm perenaist räägivad oma kogemusest!

Mida teha, kui elutempo on kiire, kuid tahaks siiski kodus korralikult süüa? Üheks vastuseks võib olla Blå Bandi valmisroogade kasutamine. Just neid katsetasid kolm perenaist ning panid seejärel oma mõtted kirja.

Maris (31): olin algul umbusklik!

Kuigi tootepakendil oli soovitus valmistada riisirooga hakklihaga, siis mina otsustasin teha kanafileega. Tahaks ju suvel saledamat joont hoida ning kana on kergem seedida kui hakkliha.

Esimese sammuna praadisingi kanakuubikuid – aga mitte nii palju, et nad päris valmis oleksid. Seejärel ajasin 700 milliliitrit vett potis keema ning kallasin kanatükid sisse. Aeglaselt segades lisasin Blå Bandi segu. Ma pean tunnistama, et söögi valmistamise hetkel ei uskunud eriti kõnealusesse tootesse – segasin justkui suppi. See ei näinud isegi pajaroa moodi välja! Mõttes juba kalkuleerisin, mida muud perele valmistada, kui see söök ebaõnnestub.

Juhendis oli aga kirjas, et toit tuleb kümneks minutiks jätta madalale tulele. Tegin seda. Viie minuti pärast segama hakates oli pilt juba märksa lootusrikkam. Tundus, et päris supiks see ei jää. Hoidsin toitu madalal tulel veidi üle kümne minuti ning siis lasin veel paar minutit taheneda.

Tulemus oli esteetiliselt ilus ning mõnus lõhn tungis ninna. Maitse oli ka imehea! Kanatükid olid riisiroa sees muutunud mõnusalt mahlaseks ja pehmeks – nagu on mu lemmik.

Pakist tuli kolm suurt portsjoni, millest sai tervel perel kõht täis ja meel rõõmsaks.

Foto: Anders Tegner Tegners Mat AB

Anne (45): tulemus oli selline nagu oleks tund aega vaeva näinud!

Vaadates Blå Bandi riisiroa pakendit, meenusid mulle kõik need kiirnuudlid ja kiirsöögid, mida olen üldiselt püüdnud vältida. Kuna sõbranna seda mulle soovitas, otsustasin siiski võimaluse anda. Pealegi tõi sõbranna välja, et Blå Bandi tooted ei sisalda maitsetugevdajaid ning säilivad kaua just loomulike koostisosade tõttu.

Mina ja sõbranna oleme selles osas sarnased, et elutempo on üsna kiire. Samas oleme mõlemad pereinimesed ning tahaks ikka kodustele midagi paremat pakkuda kui makaronid viineritega. Ja tõepoolest – kui see riisiroog valmis sai, jäi mulje, et olen selle kallal vähemalt tunni vaeva näinud! Mis oli aga tõde? Hakkliha praadimiseks läks kümmekond minutit ning sama palju ülejäänud roa valmimiseks. Sealjuures ei olnud isegi vaja kogu aeg pliidi juures olla, midagi segada, tükeldada, peale määrida..

Ideaalne neile, kelle elutempo on kiire, kuid soovivad täisväärtuslikult ja hästi süüa!

Heilika (23): maitseainete tasakaal on juba alguses paigas!

Armastan toiduga eksperimenteerida ning proovida uusi põnevaid maitseid. Täna sattus kätte Blå Bandi Hawaii riisiroog. Toit sai kiirelt valmis, nagu möödaminnes. Huvitav kontrast, sest on päevi, kus ma veedan pliidi ees vaaritades lausa poolteist tundi.

Maitse oli väga hea, mõnusalt vürtsikas (aga mitte liiga palju). Tundus justkui oleksin näinud palju vaeva selle toidu tegemisel, kuid tegelikult lisasin lihtsalt pakendis oleva segu. Oluliseks plussiks on, et segu on juba eelmaitsestatud, nii et soola, pipra ja erinevate maitseainete tasakaalu leidmisega mässama ei pea. Ainus, mida teha vaja, on aeg-ajalt toitu segada.

Mul elavad ühed head sõbrad veel ühikas ning nad rääkisid, et on Blå Bandi tooteid palju teinud. Kuna ühikas pole kokkamiseks suurt kööki, on parem toit saada valmis lihtsalt ja kiirelt.

Blå Bandi tooted on müügil kauplustes üle Eesti. Lisainfot vaata ka SIIT!