Mis siis ikka. Ainuke pall, mida Bale algaval hooajal näeb, on golfipall.Foto: Twitter/@footblab
Jalgpall
1. august 2019, 17:56

ZIDANE OTSUSTAS: Gareth Bale ei mängi klubi eest enam sekunditki!

Gareth Bale'i saatus on aina selgemaks saamas. Üleminek Hiina lõppes krahhiga, teised klubid pole piisavalt huvitatud ja Madridi Real teda tasuta ära ei lase. Jalgpalliväljakule pole waleslasel uuel hooajal asja.

Ajalehe The Sun andmetel on Reali peatreener Zinedine Zidane lõplikult otsustanud, et mis ka ei juhtuks, Bale tema käe all enam mänguminuteid ei teeni.

Kui Los Blancos mängis hooajaeelsel turniiril Audi Cup, siis Walesi pallivõlur näitas oma oskuseid golfiväljakul. Zidane lausus pärast 5:3 võidetud kolmanda koha matši, et polnud sellest teadlik.

"Ma pole pilti näinud, seega ei saa selle kohta suurt midagi öelda. Loodan, et tal läheb hästi ja kohtume, kui tagasi jõuame," sõnas Reali juhendaja. "Ma ei ütle talle, mida tohib või ei tohi teha. Ta on piisavalt vana, et teha, mis soovib. See on tema eraelu, mille üle ma kohut ei mõista."

Eelnevalt oli Zizou öelnud, et 30aastane waleslane oli haige ning jäi selle tõttu koosseisust välja. "Bale ei reisinud meiega, sest ei tundnud end piisavalt hästi. Arstid ütlesid, et tal oli kehv enesetunne ja parem oleks Madridi jääda. Ta treenib seal iseseisvalt," lausus prantslane, kel polnud aimugi, et iseseisev treening golfiväljakul toimub.