Becs Williams ja Ott Tänak.Foto: Reigo Teervalt
WRC
1. august 2019, 20:19

Hyundai boss: praegu öeldakse isegi Ferraris, et nad tahavad Tänakut

Hyundai rallimeeskonna juht Andrea Adamo on varem vihjanud, et ka tema sooviks palgata Ott Tänakut. Nüüd uuris WRC telekanali ajakirjanik Becs Williams, kui kaugel antud plaaniga ollakse ja kas läbirääkimised käivad.

„Praegu öeldakse isegi Ferraris, et nad tahavad Tänakut,“ teatas Adamo läbi nalja. Tema sõnul on eestlase mänedžer teinud head tööd, jättes mulje, et kõik tiimid on temast huvitatud. „Ma teeksin samamoodi. Aga kui tõsisemalt rääkida, siis keskendun praegu auto arendamisele, et saada aru, kuidas järgmisel hooajal kiirem olla. Eks näis, mida tulevik toob.“

Praeguse seisuga keeravad järgmisel hooajal kindlasti Hyundai rooli Thierry Neuville ja Sebastien Loeb. Viimane ei tee kaasa täis hooaega, kuid Adamo ei mäletanud, mitmel etapil üheksakordne maailmameister osaleb.

Tänaku leping Toyotaga lõppeb käimasoleva hooaja lõpus, kuid ilmselt tahab ta oma tuleviku võimalikult ruttu paika saada. „Töö selle nimel käib igapäevaselt, kuid olukord tuli välja keerulisem kui alguses tundus,“ sõnas ta Soome ralli eel Delfile antud videointervjuus.