Ametlikule meeskonnapildile Neymar igatahes mahtus. Klõpsu hetkel on brasiillane Mbappe ja Verratti embuses (paremal all).Foto: Liang Xu/Xinhua via ZUMA Wire
Jalgpall
4. august 2019, 09:24

LASTEAED VÕI JALGPALLIMEESKOND? PSG võitis hooaja esimese tiitli, kuid superstaarid läksid tähistamisel riidu

Pariisi suurklubi Saint-Germain võitis eile hooaja esimese tiitli, Prantsusmaa superkarika finaalis alistati 2:1 Rennes. Matšist enam kõneainet pakkus aga autasustamisel juhtunu.

Sotsiaalmeedias ringlevad videod, kus meeskonna superstaarid autasustamisel üsna närviliselt käituvad. PSG esimese värava löönud Kylian Mbappe talutab Neymarit (tema eile ei mänginud) kättpidi pildile. 

Teises kaadris on näha, kuidas Marco Verratti üsna tujutu brasiillase enda embusse võtab. Tol hetkel on heatujuline ka Mbappe, kes aga ühtäkki Neymari hoopis ülejäänud meeskonnast eemale lükkab. 

Jäägu igaühe enda otsustada, mis autasustamisel täpsemalt juhtus. Tõde teavad vaid asjaosalised, kuid pole suur saladus, et Neymar pole PSGs eriti õnnelik. Kuulujutud tema lahkumisest levivad pikemat aega. 

Tõsi, mõnda aega hiljem lisas Neymar Instagrami postituse, kus ta poseerib koos Mbappega. "Minu vennas," seisab pildi juures.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist