Nick Kyrgios.Foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports
Tennis
4. august 2019, 11:22

VIDEOD | Skandaalne tennisetäht vürtsitas matši järjekordsete viguritega (6)

Austraalia tennisetäht Nick Kyrgios on kindlasti tuntud oma heade oskuste poolest, aga sageli satub ta tähelepanu keskpunkti ka muudel põhjustel. 

Näiteks tänavusel Wimbledoni turniiril pidas ta sõnasõda Rafael Nadaliga. Omavahelise matši järel tunnistas Kyrgios, et tahtiski meelega vastast palliga lüüa. Lisaks kavaldas ta paaril korral üsna ebatavalise altserviga. Väljaütlemisi lendas nii kohtumise eel kui ka järel. 

Käimasoleval nädalal õnnestus Kyrgiosel jõuda Washingtoni ATP turniiri finaali. Nagu arvata võib, lõbustab austraallane ka sel korral publikut oma viguritega. 

Eile peetud poolfinaalis oli tal käsil tõeline põnevusmatš Stefanos Tsitsipase vastu. Matšpallil jalutas Kyrgios aga tribüüni ette ning küsis pealtvaatajalt, kuhu ta servima peaks. 

Paistab, et nõuanne töötas, sest palling oli suurepärane. Kyrgios võitis punkti, seti ja ühtlasi kogu matši 6:4, 3:6, 7:6(7). 

Lisaks juhtus kohtumise ajal kummaline seik, kus Kyrgios etendas stseeni "Tuhkatriinust" ning viis Tsitsipasele uued botased. 

"Tahtsin lihtsalt protsessi kiirendada. Muide, Adidas imeb," kommenteeris ta ise matši järel. 

Finaalis kohtub Kyrgios Daniil Medvjedeviga.