Foto: Tiit Tamme
Sisuturundus
5. august 2019, 14:30

MEESTE STIILISPIKKER: uus ilubränd koondab üheksa traditsioonilist hooldustoodet kolme potsikusse!

Samamoodi nagu naised, tahavad ka mehed head välja näha! Nüüd on spetsiaalselt meestele loodud uus ilubränd The 3in1 Company, mis koondab üheksa traditsioonilist hooldustoodet kõigest kolme potsikusse. See on ideaalne valik nii enda välimust kui ka aega hindavale mehele.

The 3in1 Company tooted jagunevad vastavalt igapäevahoolduse sammudele kolmeks. Kohustuslik kolm-ühes igapäevane kaaslane on toode, mis täidab samaaegselt nii šampooni, duši-kui ka raseerimisgeeli ülesannet. Nahahoolduseks on kombineeritud ühte kreemi habemeajamisjärgne palsam, näo- ja kätekreem. Ka soengu viimistlemiseks piisab vaid ühest tootest, mis ühendab endas juuksepumati, pasta ja vaha.

Kolm Eesti meest proovisid erinevaid The 3in1 Company tooteid ning panid kirja, mis mõtteid need tekitasid.

Janno: isegi tüdruksõber kiitis selle heaks!

The 3in1 Company šampoon, dušigeel ja raseerimisgeel (250 ml)

Kolm ühes toode on tõeliselt tänuväärne, sest tavaline mees (nagu mina) ei taha sahmerdada saja erineva potsikuga. Minu jaoks ideaalne variant on, kui ühest pudelist leaib nii šampooni, dušigeeli kui raseerimisgeeli.

Päris iga päev ma habet ei aja, nii et esimesena kasutasin The 3in1 Company-t šampooni ja dušigeelina. Siidjas kreem vahutas mõnusalt, värskendas ning jättis juuksed pehmeks ja siledaks. Toode koosneb kolmest peamisest komponendist: sidrunhein (tugevdab juukseid ja rahustab nahka), kofeiin (stimuleerib juuste kasvu, jahutab ja värskendab peanahka, annab loomuliku läike) ning mentool (vähendab sügelust, puhastab sügavuti, tasakaalustab rasueritust). Komponendid täiustavad üksteist suurepäraselt ning tulemus on igati nauditav.

Muide, The 3in1 Companyt kasutas isegi mu tüdruksõber! Selgus, et Rich naistetooted (peaasjalikult Pure Luxury Miracle Renew) on tema suurteks lemmikuteks ja nende hulka pääses nüüd ka The 3in1 Company. Et kiharad oleksid peale pesu veel pehmemad, masseeris ta juukseotstesse Rich Pure Luxury Miracle Renew palsamit.

Foto: Tiit Tamme

Margus: meheliku lõhnaga kreem jätab naha siledaks!

The 3in1 Company habemeajamisjärgne palsam, näonaha niisutaja ja kätekreem (125 ml)

Õnneks on need päevad juba möödas, kui käte- ja näokreemi kasutavaid mehi peeti pehmodeks. Mina ei kasuta näo- ja kätekreemi küll iga päev nagu naised, kuid kolm-neli korda nädalas kindlasti. 

Viimati oli kasutuses üks neutraalse lõhnaga naistekreem. Niisiis olin väga rahul, kui minuni jõudis The 3in1 Company spetsiaalselt meestele mõeldud toode. Selle pigem vedelamapoolse konsistentsiga kreemi on lihtne nahale määrida ning ta imendub kiiresti. Mida päev edasi, seda pehmemad olid nägu ja käed.

Ka habemeajamisjärgse kreemina on see tõeliselt tänuväärne, sest habeme pügamisel kipub nahk ärrituma. Hea on turgutada nahka spetsiaalse vahendiga.

Eraldi märkimist vajab ka toote lõhn, mis on ühelt poolt mõnusalt meelitav, kuid teisalt tõeliselt mehelik. Minu silmis on suureks plussiks tõik, et tooted ei sisalda parabeene, sulfaate, GMO-sid ega muid kahjulikke aineid (sobides ka veganitele).

Foto: Tiit Tamme

Janar: need tooted võiksid olla iga endast lugupidava mehe kodus!

The 3in1 Company juuksepumat, pasta ja vaha (125 ml)

Seda toodet soovitas mulle sõber, kes püüab oma viimistletud välimusega alati daamide pilke. Sõber tunnistas, et tema veatu soengu saladus on just The 3in1 Company juuksepumat, pasta ja vaha.

Et saada korralikku soengut, olen varasemalt proovinud geeli. Paraku tulemus ei rahuldanud mind, sest juuksed jäid kuidagi.. õlised. No ei olnud ilus. Pean tunnistama, et esiti olin ka selle juuksepumati osas veidi skeptiliselt meelestatud. Kuid kõige parem ongi, kui eeldad halvemat, aga saad hoopis parema! Juuksepumatit on tänu kergele kreemjale koostisele lihtne juustesse kanda ning see jaotub ühtlaselt, lisab tekstuuri ning annab viimaks konkreetse hoiaku. Tulemus on loomulik ja matt – juuksed ei sillerda võltsilt.

Pärast paaripäevast juuksepumati kasutamist läksin tagasi Salon+ kauplusesse ning soetasin ka ülejäänud sarja tooted: šampoon, dušigeel ja raseerimisgeel ning habemeajamisjärgne palsam, näonaha niisutaja ja kätekreem. See on kahurvägi, mis võiks olla iga endast lugupidava mehe kodus olemas. Traditsioonilise üheksa hooldustoote asemel saab nüüd sama tulemuse, kasutades vaid kolme. Mulle sobib!

The 3in1 Company on loonud ka ühe toreda tegelase, Saamuel Soolo, kes õpetab oma Lantimiskoolis naisi lantima. Loomulikult on oma osa naiste sebimisel ka The 3in1 Company toodetel. Tutvu humoorikate postitustega SIIN!