Eden Hazard sai kirja oma esimese värava Madridi Reali eest.Foto: EPA/Scanpix
Jalgpall
8. august 2019, 11:19

VIDEO | Eden Hazard sai Reali eest jala valgeks kauni väravaga (1)

Juulis 100 miljoni euro eest Chelseast Madridi Reali ostetud Eden Hazard sai oma kuuendas mängus Los Blancose eest lõpuks ka jala valgeks, lüües Red Bull Salzburgi võrku kauni värava.

Hooajaeelses sõpruskohtumises Austria meistri vastu avati skoor 19. minutil sai Hazard vasakule äärele palli jooksu peale, driblas Salzburgi kaitsjast mööda ja virutas mänguvahendi tahaposti. Väravavaht sai küll näpud vahele, ent löök oli piisavalt tugev ja lendas postide vahele.

"Kui oled väljakul, siis tahad mängu võita ja ründajana ka väravaid lüüa. Olen seda hetke viimased viis mängu oodanud ja täna see juhtus. Olen väga rahul," ütles Hazard pärast mängu, mis seisuga 1:0 ka lõppes. "Esimese võistlusmänguni on veel 10 päeva, seega peame keskenduma ja kõvasti edasi töötama, et järgmisel nädalal valmis olla."

Chelseas lõi 28aastane belglane 352 mänguga 110 väravat ja andis 92 resultatiivset söötu. Madridis peab pallivõlur kindlasti rohkem skoorima, arvestades, et Gareth Bale'i, kes on võrku sahistanud pea pooltes mängudes, peetakse läbikukkumiseks.

Belgia koondise eest on Hazardi mängude ja väravate suhe üsna sarnane. 102 kohtumisega 30 tabamust.

Hispaania kõrgliiga esimese vooruga tehakse algust 16. augustil, mil lähevad vastamisi tiitlikaitsja FC Barcelona ja Bilbao Athletic. Real alustab päev hiljem Celta Vigo vastu. Enne peetakse veel üks sõpruskohtumine AS Roma vastu.