Lukaku (paremal) oma agendi Federico Pastorelloga Itaalia poole lendamas.Foto: Instagram/fedepastorello
Jalgpall
8. august 2019, 14:56

SUUR ÜLEMINEK! Itaalia klubi jõudis Manchester Unitediga Belgia ründetähe osas kokkuleppele

Belgia ründestaar Romelu Lukaku on lõpuks oma tahtmise saanud ja lahkub Manchester Unitedist. Uueks koduklubiks tagasi Serie A tipu poole rühkiv Milano Inter, kes pidi välja käima ligi 80 miljonit eurot.

Viimasel paaril päeval oma lapsepõlveklubi Anderlechti meeskonnaga treeninud Lukaku sai juulis Manchesteris ka trahvi treeningult puudumise eest. 26aastane belglane on terve suve avalikult välja öelnud, et soovib lahkuda ning ideaalis Itaalia kõrgliigasse.

Tema agent Federico Pastorello lendas eile Londonisse, et lahendada küsimused Lukaku tuleviku ümber ning õhtul postitas itaallane oma Instagrami kontole pildi neist privaatlennuki pardal. "Valmis õhku tõusma. Suund Milanosse," kirjutas ta Brüsseli lennujaamast.

 
 
 
View this post on Instagram

Ready to take off .... direction Milano 🇮🇹!!! ⚫️🔵 @inter ... stiamo arrivando .... @romelulukaku #interfc #romelulukaku

A post shared by Federico Pastorello (@fedepastorello) on

Ka pikakasvuline väravakütt kommenteeris pilti. Tema vastus oli lihtne ja ühemõtteline: "🔥🔥👀❤️".

Lukaku liitus Unitediga 2017. aastal Evertonist ning sai alles neljandaks mängijaks, kes Premier League'is enne 24aastaseks saamist 80 väravat löönud. Debüüthooajal Manchesteris skooris ta 27 korral. Kokku jõudis ta Punaste Kuradite eest mängides 96 mänguga 42 tabamuse ja 13 resultatiivse sööduni.