Foto: Envato Elements
Sisuturundus
15. august 2019, 15:55

Head vesi- ja guaššvärvid suurendavad lapse loomingulisust

Luch guašš- ja vesivärvid ning plastiliinid on üheks näiteks, et idanaabrite juurest tulevad paljud head hinna- ja kvaliteedisuhtega asjad.

Luch kui bränd on tegelikult inimestele juba ammusest ajast tuttav – just neid tooteid on ise koolilastena kasutanud praegused lapsevanemad ja kunstiõpetajad. Kui mitukümmend aastat tagasi olid tooted „head“, siis nüüdseks on tootmist täiustatud ning kunstitarbeid võib julgelt iseloomustada sõnadega „väga head“ 

Hüvade ja kvaliteetsete kunstitarvete ostmisel on mitu positiivset külge. Esiteks võivad lapsevanemad kindad olla, et Luchi tooted on turvalised (vastates kõigile euronõuetele), sest värvid on toodetud kvaliteetsest loodusliku päritoluga toorainest. Kõik tooted on sertifitseeritud ning väikestele lastele sobivad.

Teiseks rõõmustavad lapsed suure värvivaliku üle. Luchi värvide ja plastiliinide erksad ja puhtad toonid suurendavad põnni loomingulisust. Plastiliinist voolimine mõjub aga hästi lapse motoorikale, mistõttu soovitavad seda ka spetsialistid.

Luch vesivärvid on valmistatud meebaasil, mis teeb värvid visuaalselt atraktiivseks, läbipaistvaks ja erksaks. Guaššvärvide toon aga ei kao, kui värv paberil kuivab. Muide, guaššvärve võib kasutada kuni viis aastat.

Luchi vesi- ja guaššvärvid ning plastiliin ei erita spetsiifilist lõhna ning emade suureks rõõmuks tulevad tekkinud plekid riietelt vaevata maha. 

Rõõmsaid kunstiõpetuse tunde!

Luchi tooteid leiad poodidest üle Eesti.