Kwasi Okyere Wriedt (punases) on äsja järjekordse värava kirja saanud.Foto: Imago/Scanpix
Jalgpall
9. august 2019, 12:21

VIDEO | VIIS KÜBARATRIKKI! Müncheni Bayern võitis ulmelise skooriga

Kui paljude väravatega jalgpallimängudes kasutatakse tihtipeale terminit hokiskoor, siis Bayerni hiljutise 23:0 võidumängu puhul peaks kasutama juba sõna ragbiskoor.

Saksamaa valitsev meister mängis praktiliselt oma parimas koosseisus ning ei jätnud hooajaeelses sõpruskohtumises amatöörsatsile FC Rottach-Egern mingit sõnaõigust. Eelmisel aastal jäi samade meeskondade mõõduvõtus Bayern peale 20:2 ning Egern tahtis kodupubliku ees kahtlemata vigade parandust teha. Seda suudetigi... umbes kuus minutit.

Siis murdis Renato Sanches väravaluku lahti ning enam tagasiteed ei olnud. Minut hiljem skooris 18aastane Leon Dajuku teise, Robert Lewandowski lisas kaks minutit hiljem kolmanda. 29. minutiks oli poolakas vormistanud oma kübaratriki ning poolaja lõpus tegi puhta töö Corentin Tolisso, lüües nelja minutiga neli väravat. Esimese kolmveerandtunniga olid favoriidid 11:0 ees.

Teisel poolajal järeleandmisi ei tehtud. Kaabutriki said 2500 pealtvaataja ees kirja ka Thomas Müller, Leon Goretzka ja Kwasi Okyere Wriedt. Lisaks sai omavärava kirja Lars Dietrich. Lõpuvile kõlades seisis tablool 0:23. Kõige pikem paus kahe värava vahel oli seitse minutit.

Bayern kirjutas mängu kokkuvõttes, et erinevalt möödunud aasta kohtumisest ei suutnud südid võõrustajad ise skoorida, aga tulemus oli teisejärguline. Debüüdi Saksamaa suurklubi eest tegi vigastusest paranenud Lucas Hernandez.

Mängu tipphetked, sh Egerni parim väravavõimalus:

Meenutus eelmise aasta matšist: