Soome ralli eel auto ära lõhkunud Hayden Paddon kogub raha, et WRCs uus võimalus saada.Foto: Twitter/@TuomasToyry
WRC
9. august 2019, 15:24

Hayden Paddon: töötan kõvasti, et piisav toetus koguda. See ei ole minu lõpp WRCs (2)

Käesolevaks hooajaks ilma meeskonnata jäänud Hayden Paddoni lootused WRC sarja naasta purunesid Soome ralli eel tehtud karmi avarii tõttu, kuid uusmeremaalane loodab siiski veel sel aastal uue võimaluse saada.

Kuigi nii Paddon ise kui ka M-Sport kinnitasid, et sõitja polnud õnnetuses süüdi, oli rahaline kahju suur ning auto kasutuskõlbmatuks muutunud. Endine Hyundai ralliäss lendas kodumaale tagasi, et investoritega kohtuda. Paddon jätkab koostööd M-Spordiga ja tahab Fiesta rooli tagasi jõuda.

"Kuigi teadsime, et rallil sõitmine oli võimatu, plaanisime siiski Johniga (Kennard, kaardilugeja) legendi koostada, aga tekkis võimalus kodus sponsoritega maha istuda ja arutada, seega hüppasin hoopis lennukile," sõnas Paddon.

"Olen nõus aasta lõpuni igal pool sõitma, ükskõik millisel rallil. Tahan lihtsalt võimalust, et näidata, mida teha suudan. Teen, mis võimalik, et tagasi jõuda. Soomes olin lähedal ja oli väga valus nii lõpetada. Minu lõpp WRCs see aga kindlasti ei ole. Minus on veel mitu aastat sees ja usun, et ma pole kunagi nii heas vormis olnud," ütles 32aastane Uus-Meremaa ralliäss.

Ka M-Spordi juht Richard Millener sõnas, et Paddonit soovitakse oma meeskonnas sõitmas näha. "Tahame Haydenit aidata. Olime möödunud nädalal väga pettunud. Mulle avaldas tema panus ja töö enne etappi tõsiselt muljet, aga lihtne fakt on see, et meil on tema autosse tagasi toomiseks rohkem raha vaja," ütles Millener.