Said Tasukhanov.Foto: Helsingin Paini-Miehet r.y. / Facebook
Spordivaria
11. august 2019, 12:38

Tartumaal toimunud liiklusõnnetuse järel suri viiekordne Soome tšempion (13)

Teisipäeval kell 14.20 sai häirekeskus teate Tartumaalt, kus Vorbuse külas põrkasid kokku liinibuss ja sõiduauto Chrysler. Politsei teatel suri eile õhtul üks avariis vigastada saanud mees.

"Vaatamata arstide pingutustele õnnetuses kannatada saanud noormehe elu päästa, olid tema vigastused kahjuks niivõrd rasked, et ta suri laupäeva õhtul haiglas," teavitab politsei ja avaldab hukkunu lähedastele kaastunnet.

Soome meedia andmetel kaotas elu 18aastane Tšetšeeniast pärit maadleja Said Tasukhanov, kes on viis korda Soome meistriks kroonitud. Ta veetis perega suve sünnimaal Tšetšeenias ja parajasti oldi teel tagasi meie põhjanaabrite juurde.

Liiklusõnnetusest on teada, et esialgsetel andmetel keeras Chrysleri juht ristmikul vasakpööret tehes ette Tallinnast Tartu suunas liikunud reisibussile. Kokkupõrke tagajärjel said viga sõiduautos kaasa reisinud inimesed, neist üks oli alaealine laps.

Liinibussis oli õnnetuse hetkel 23 inimest, kes kõik olid turvarihmadega kinnitatud ning viga ei saanud.

Politsei selgitas sündmuskohal, et mõlema masina juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.