Mohamed Salad ja Louis Fowler.Foto: Twitter / @joecooper93
Jalgpall
11. august 2019, 16:18

11aastane Liverpooli fänn jooksis end Salahi tähelepanu püüdes oimetuks, egiptlane vastas südamliku žestiga (1)

Ühe Liverpooli jalgpalliklubi noore fänni laupäev oli unustamatu. Esmalt jooksis ta ründaja Mohamed Salahi tähelepanu püüdes end vastu tänavaposti oimetuks ja veriseks, kuid mõni hetk hiljem sai iidoli käest kallistuse ja ühisfoto.

Laupäeva pärastlõuna Melwoodis, Liverpooli treeningkompleksi lähistel. 11aastane Louis Fowler ja tema noorem vend Isaac märkasid Salahi oma Bentleysse istumas ja keskusest lahkumas. Nad püüdsid Bentleyga sammu pidada ja jalgpallistaari tähelepanu püüda. 

Paraku ei märganud Louis õhina käigus üht tänavalampi ning jooksis end sinna pihta oimetuks ja nina veriseks. 

Salah nägi valudes poissi, pööras auto ringi ning läks vaatama, kas Louisiga on kõik korras. Louisi kasuisa Joe Cooper oli egiptlase käitumisest vaimustunud ja kirjeldas juhtunut Liverpool Echole.

"Elame Melwoodi vastas, poisid on veetnud puhkuse proovides saada fotosid koos oma kangelastega," rääkis Cooper.

"Kahjuks jooksis Louis Mo Salahi autole järele lipates vastu tänavalampi ja lõhkus kukkudes oma nina. Püüame siiani mõista, mis juhtus, kui Mo saabus.

Ta nägi, et üks poistest tegi endale viga ning tal jagus viisakust, et tagasi sõita ja uurida, kas kõik on korras. Keegi ei suutnud oma silmi uskuda, olime jahmunud. 

Mo küsis, kas poistega on hästi ja andis neile suure kallistuse, mida nad vajasid. Louis unustas kohe oma vigastuse. Mo Salahi tegu on imetlusväärne. Ta oli väga vabandav ja palus vabandust millegi eest, mis polnud tema süü. Tahan teda väga tänada!"