James Rodriguex (vasakul) ja Gareth Bale võivad kõigele vaatamata siiski Madridi Reali jääda.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
12. august 2019, 09:44

Zinedine Zidane: James ja Bale on Madridi Reali mängijad, saan nende peale loota

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane on oma suhtumist muutnud ning ei räägi oma staarmängijate lahkumisest enam nii kindlas kõneviisis.

Kuigi Zidane on selgelt välja öelnud, et Gareth Bale võiks võimalikult kiiresti klubist lahkuda ning kohta pole meeskonnas ka James Rodrigueze jaoks, muutub üha tõenäolisemaks hoopis nende jäämine.

"James ja Bale on mõlemad Madridi Reali mängijad. Nad on suur osa meeskonnast," ütles prantslane pressikonverentsil. "Arvestame kõikide mängijatega, kes siin on. Kõike võib juhtuda, aga praegu kuuluvad nad Realile ja mina loodan treenerina kõikide mängijate peale, kes treenivad."

Naeratav Zidane on varem meediaga suheldes öelnud välja asju, mis oleks võinud enda ja klubi teada jääda. Real püüab pärast hiljutist sõpruskohtumist Roma vastu meeskonna juhendajat ajakirjanikest eemal hoida. Pole seega võimatu, et endine tippmängija pidigi seekord pisut leebema tooni võtma.

Paul Pogba ja Neymari liitumise kohta ei olnud tal midagi öelda. "Mõtleme vaid nende mängijate peale, kes meil on. Keskendume laupäevale," viitas Zidane hooaja esimesele liigamängule.

Viimased kaks aastat Müncheni Bayernis laenul viibinud James pole pärast Hispaaniasse naasmist veel kordagi platsil käinud. Bale on kõigele vaatamata kolmes sõpruskohtumises mänguaega teeninud ning löönud ka ühe värava. Iga kord sekkus waleslane vahetusest.