Ott Tänak tundis end ilmselgelt ka ringrajal mugavalt.Foto: Kuvatõmmis
Auto-Moto uudised
12. august 2019, 12:23

VIDEO | Ott Tänak pani Toyota uue mudeli proovile: tõeline metsloom! (13)

Ott Tänak istus vahelduseks WRC ralliautole Toyota uue sportauto GR Supra rooli ning vajutas Jaapanis, Fuji ringrajal gaasi põhja.

"Väga kena. Tõesti üllatab. Kui sõitma hakkad, on auto vaikne, aga kui gaasi lisada, muutub see valjuks ja vihaseks. Tõeline metsloom," kommenteeris Tänak.

"Väga muljetavaldav," lisas seekord lihtsalt sõitu nautinud Martin Järveoja kõrvalistmelt.

"Ei saa kurta, kiirus läheb tõsiselt kiiresti üles. Tegelikult on keeruline mitte liiga palju naeratada. Tuled ringrajale ja see teeb sind õnnelikuks. Supra drift! Ei, Tokyo drift," naeris WRC sarja üldliider," kes hiljem masina kiitmist jätkas.

"See oli vägev. Kuigi ma olen rallisõitja, tunnen ikkagi, nagu oleksin võidusõiduautos. Saan ilma liigsete riskideta piiri peal sõita. Seda on lihtne juhtida. See teeb sõites looma häält ja näeb agressiivne välja. Supra on kiiresti sõitmiseks mõeldud," lausus saarlane.

Tõsi, ega Toyota Youtube'i kanalile laetud videos poleks sama autoga rallit sõitev Tänak midagi kehva öelda saanudki, aga kindlasti oli vahelduse mõttes hea ka ringrajal kihutamist proovida. Mine tea, äkki näeb ralliässa ka kunagi sellel alal tiitleid korjamas.