Mesut Özil (vasakul) ja Sead Kolašinac on parajas jamas.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
12. august 2019, 13:12

OHTLIK! Gängidevahelisse sõtta sattunud Arsenali staarid võeti ööpäevaringse kaitse alla

Londoni Arsenali jalgpallurid Mesut Özil ja Sead Kolašinac on sattunud gängidevahelise sõja keskmesse ning võetud ööpäevaringse kaitse alla. Mõlemad mängijad jäid turvakaalutlustel eemale ka esimesest Premier League'i kohtumisest.

Kõik sai alguse 25. juulil, mil kaks nugadega meest üritasid Özili autot röövida. Sakslasega kaasas olnud meeskonnakaaslane Sead Kolašinac suutis toona pätid minema peletada ja kuigi neid jälitati veel mootorratastega, jõuti restorani varjule ning tundus, et oht on sellega möödas.

Kahjuks oli see alles esimene intsident. Jalpallurid on nimelt segatud Põhja-Londoni gängide omavahelisse arveteklaarimisse. Üks ida-eurooplaste jõuk teatas, et keegi ei tohi enam neid kahte mängijat kimbutada, kuid teine kamp vastas, et plaanivad Özililt ja Kolašinacilt kogu vara röövida.

Mehed on saanud ka mitmeid ähvardusi ning on nüüdseks turvameeste 24-tunnise jälgimise all. Bosnialase naine Bella on nii hirmul, et põgenes Saksamaale varjule ja lubab mitte kunagi tagasi tulla.

Olukord on nii tõsine, et mõlemad jalgpallurid jäid eemale Arsenali Premier League'i avamängust, mis Kahurimeeste 1:0 võiduga lõppes.

Arsenal tegi ka ametliku teadaande: "Mesut Özil ja Sead Kolašinac ei kuulu turvakaalutlustel hooaja avamängus Newcastle'i vastu koosseisu. Mängijate ja nende perekondade heaolu on alati prioriteet ja võtsime selle otsuse mängijate ja nende esindajatega koos vastu. Teeme politseiga koostööd ja ootame mängijaid võimalikult kiiresti meeskonda tagasi. Me ei kommenteeri rohkem seda teemat."

Eelmisel nädalal arreteeriti kaks rünnakus kahtlustatud Türgi rahvusest meest, kes ka Özili majal silma peal hoidsid.