Crvena Zvezda suutis pikast penaltiseeriast võitjana väljudaFoto: Twitter/@crvenazvezda_en
Jalgpall
14. august 2019, 10:37

VIDEO | HULL PENALTISEERIA! Meistrite liiga eelring venis väga pikaks

Meistrite liiga kolmanda eelringi kohtumises Kopenhaageni ja Crvena Zvezda vahel läks edasipääseja selgitamiseks vaja nii lisaaega kui ka penaltiseeriat, mis kohutava väljaku tõttu eriti pikaks venis.

Eelmisel nädalal peetud avavaatus Serbias lõppes 1:1 viigiga ning sama seis oli tablool ka pärast korduskohtumise normaalaega. Ka lisaajal rohkem väravaid ei löödud, seega pidi võitja selguma penaltiseerias.

Kohutav väljak ning totaalselt rikutud penaltipunkt ei teinud lööjate elu aga sugugi lihtsaks. Kokku löödi lausa 22 penaltit, seega proovida said ka väravavahid, kes üheksast eksitud penaltist vaid kolm tõrjusid. Ülejäänud löödi suure kaarega üle värava.

Lõpuks suutis kindlamat jalga näidata Serbia tippklubi, kelle vastane Meistrite liiga play-off'is on Šveitsi meister Young Boys.

22 löögi pikkune penaltiseeria:

Teistes mängudes pidi Nõmme Kalju 7:0 alistanud Celtic tunnistama Rumeenia meistri CFR Cluj paremust, üllatuslikult langes konkurentsist ka FC Porto, kelle suutis üle mängida FK Krasnodar. 

Meistrite liigast pidid teiste seas suu puhtaks pühkima ka FC Basel ja Kiievi Dinamo, napilt pääses eelmisel hooajal poolfinaali jõudnud Ajax. Kahe mängu kokkuvõttes alistati PAOK 5:4.