Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi rivaliteet jätkub.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
14. august 2019, 15:11

Ronaldo nimetas peamise põhjuse, miks ta Messist parem on (4)

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi on vaieldamatult olnud viimase aastakümne edukaimad jalgpallurid ning vaidlus, kumb on parem, kestab ilmselt veel kaua. CR7 arvab muidugi, et selleks mängijaks on tema.

"Peamine erinevus Messiga on see, et olen mitme klubi eest mänginud ja võitnud Meistrite liiga erinevate meeskondadega," sõnas Ronaldo, kui tal paluti end Argentina pallivõluriga võrrelda. "Olin Meistrite liiga suurim väravakütt kuuel järjestikusel aastal. Pole ka palju mängijaid, kes on Meistrite liiga viis korda võitnud."

"Ärkan igal hommikul mõttega, et treenin selle eesmärgi nimel, et midagi enamat saavutada, mitte vaid raha teenimiseks. Jumal tänatud, et mul rahast puudu ei tule. Tahan teenida koha jalgpalliajaloos," lisas Juventuse ründaja, kes Meistrite liiga võitjaks tulnud nii Manchester Unitedi kui ka Madridi Reali särgis mängides.

Siiski jätkus 34aastasel portugallasel ka ohtralt kiidusõnu oma peamise rivaali kohta. "Messi on suurepärane mängija, keda ei mäletata vaid tema Ballon d'Ori võitude pärast. Ta on sarnaselt minuga aasta-aastalt paremaks muutunud."