Liverpooli väravavaht Adrian. Foto: Adam Davy/PA
Jalgpall
16. august 2019, 14:16

VIDEO | JABUR! Platsile tormanud jalgpallifänn vigastas Liverpooli väravavahti, Klopp seisab raske valiku ees (1)

Euroopa superkarika finaalis penaltiseerias Chelsea alistanud Liverpooli väravavaht Adrian sai äärmiselt jabura vigastuse. 

Hispaanlasest puuriluku otsustava tõrje järel tormas platsile koos meeskonnaga tähistama ka üks fännidest. Joviaalne poolehoidja libastus aga nõnda õnnetult, et tabas Adriani hüppeliigest.

"Fänn hüppas üle reklaamide, libises ning lõi teda tugevalt vastu hüppeliigest. See on paistes, kuid me ei tea kui tõsiselt," sõnas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tänasel pressikonverentsil.

Ta lisas: "Armastame oma fänne, aga selline käitumine pole normaalne. See peab lõppema. City vastu mängides jooksis keegi platsile, sama kordus Norwichi matšis. See pole naljakas." 

Nõnda jääbki Adrian suure tõenäosusega homsest Inglismaa kõrgliiga kohtumises Southamptoni vastu eemale. Kuivõrd Liverpooli esinumber Alisson  on säärevigastuse tõttu pikemalt audis, siis võib võimaluse saada üsna tundmatu Andrew Lonergan või Caoimhin Kelleher.

"Mõlemad mehed on treeningutel kaasa löönud, lõpliku otsuse teeme veidi hiljem," rääkis Klopp võimalustest.

Lonergan on 36aastane väravavaht, kes suurema osa karjäärist pallinud Inglismaa madalamates liigades, Premier League´is teeks ta debüüdi. 

20aastane Kelleher on seevastu aga tulevikutegija. Ta on kuulunud Liverpooli noortesüsteemi ning esindanud Iirimaa noortekoondisi. 

Video intsidendist: