Eugenie Bouchard.Foto: Instagram | geniebouchard
Tennis
16. august 2019, 19:00

OH SEDA HÄDA! Kanepi modellivälimusega vastane kurdab: miks on mu kõht nii paks? (2)

Kaia Kanepi (WTA 77.) alustab täna New Yorgis Bronxi WTA turniiri, kus kvalifikatsiooni avaringis on tema vastaseks kanadalanna Eugenie Bouchardiga (WTA 114.).

Kanepi käis viimati väljakul eelmisel nädalal, kui langes Cincinnatis konkurentsist juba kvalifikatsiooniturniiri avaringis. 

Bouchard on mänginud tänavu 13 turniiril, kuid koguni üheksal neist on ta langenud konkurentsist juba avaringis. Kanadalanna viimane võit pärineb sootuks veebruarist. 

Tenniseväljakutel Bouchardil seega kõige paremini praegu ei lähe. Sotsiaalmeedias on lood aga vähe teised. Kanadalanna sai praktiliselt üleöö kuulsaks kaks aastat tagasi, kui sõlmis Super Bowli ajal Twitteris ühe noormehega kihlveo, mille kaotuse korral tuli tal noorukiga kohtingule minna. Huvitaval kombel ei jäänud see aga noorte ainsaks kohtumiseks ning praegu vändatakse selle ainetel ka mängufilmi.

Instagramis on poolpaljalt korduvalt erinevate meesteajakirjade kaantel figureerinud kanadalannal kaks miljonit jälgijat. Ometi pole tema elu muretu. Näiteks viimati hakkas tennisisti häirima tema "paks kõht". 

"Miks on mu käed alati megakõhnad, kuid kõht nii paks," kirjutas ta ühe pildi saatelauseks. 

See, kas säärasel lausel on ka tõepõhi all, või oli tegemist lihtsalt tähelepanuvajaduse rahuldamisega, jäägu igaühe enda otsustada.