Teemu Pukki lõi kolm väravat ning sai traditsiooniliselt kingiks mängupall.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
17. august 2019, 19:54

VIDEO | HYVÄ SUOMI! Teemu Pukki virutas Premier League'is kübaratriki

Soome jalgpalli au ja uhkus Teemu Pukki aitas Norwich Cityl möödunud hooajal 29 väravaga Premier League'i tõusta ning hea hoog jätkub ka Inglismaa klubijalgpalli kõrgeimal tasandil.

Pukki lõi Newcastle Unitedi vastu kolm väravat ja aitas oma koduklubi sellega 3:1 võiduni. 29aastane soomlane skooris hooaja avamängus ka Liverpooli vastu ning on nelja väravaga hetkel liiga suurim väravakütt.

"Esimene kübaratrikk Inglismaal. Olen tõesti väga õnnelik," lausus mängukangelane. "Meil on meeskonnana väga hästi läinud, mängime ilusat jalgpalli. Väravate löömine on minu töö. Annan endast parima ja loodan, et suudan ka edaspidi skoorida."

Pukki oskusi kiitis ka Inglismaa jalgpallilegend Gary Lineker, kes Twiterisse kahemõttelise säutsu postitas:

Teemu Pukki väravad:

Teistes tänastes Inglismaa kõrgliiga kohtumistes alistas Arsenal 2:1 Burnley, Bournemouth ja Liverpool olid sama skooriga paremad vastavalt Aston Villast ja Southamptonist. Everton teenis 1:0 võidu Watfordi üle, Brighton ja West Ham leppisid 1:1 viiki. Manchester City ja Tottenhami vastasseis kirjutamise hetkel alles algas.

Liverpooli võidumängus sai korraliku pirukaga hakkama meeskonna varuväravavaht Adrian, kes vigastatud Alisson Beckerit asendab.