Esport

„Apex Legends“ arendaja mänguritele: „Te olete m***id ja s***pead!“ (7)

LISA KOMMENTAAR

Ehh22. august 2019, 18:07
Huvitavad inimesed.Võiks ju aru saada,et mängu arendaja tahab samuti raha teenida.Ainuüksi selle mängu ülevalpidamine ja mängijatele kättesaadavaks tegemine võib maksta kümneid miljoneid ühes kuus.Ja need virisejad võiks aru saada,et need niiöelda "lollikesed" kes ostavad kosmeetilisi asju hoiavadki mängu üleva,tänu neile saavad paljud tasuta mängida.Kui mulle mäng meeldib siis olen alati paarkümmend euri panustanud lihtsalt austusest mängutegija vastu.
eksole20. august 2019, 17:50
Oleks võinud ära öelda, kuidas Electronic Arts on see rahaahne tegeliski mängu levitajana. Respawn on iseenesest väga hea töö teinud mänguga ning midagi pole ette heita, et mäng on tasuta. justnimelt see, et kogu pakett on tasuta koos uuendustega, teebki EA pahalaseks, sest kuidagi vaja teenida. Kui inimestele ei meeldi see, et nad saavad tasuta mängu nautida ja pahandavad selle peale, et tasuta mängus peab maksma AINULT välimuse pärast, mis reaalselt ei anna mitte mingit eelist, siis justnimelt need hädaldajad ongi kogu pigitilk meepotis. Üldjuhul ongi selleks pigitilgaks lapsed.
Eino Taruk20. august 2019, 11:46
On küllalt tasuta mänge mida saab mängida ilma elemente ostmata. Huvitavam on näiteks MMORPG Blade & Soul mille põhiloo (hea stoori, suurepärased vaheklipid!) mängib läbi paari nädalaga ilma grindimata või sentigi kulutamata.
hmm20. august 2019, 14:34
Sellistes mängudes pole pinget. Kui sa ole kord elus juba proovinud online mänge, siis teised tunduvad igavad. Aga eks rahval on ka õigus, tänapäeva mängud muutuvad kvaliteedilt üha poolikumateks ja toimub pidev rahakrabamine. Ostad ühe asja ja kuuajapärast pole see midagi väärt ja sulle surutakse juba peale uus ost, mis eelmisest veelgi parem. Ühel hetkel tundud end väga lollitatuna. Samas kui oled juba mängu investeerinud, siis niisama nurka ka ei viska.
Eino Taruk20. august 2019, 11:42
Kui on kallis, ära mängi. Veel enam käib see kosmeetiliste elementide kohta millel pole mängu endaga suurt pistmist. Kui just pole tahtmist rahadega eputada.
hmm20. august 2019, 14:36
See "ära tee" jne on eesti rahval üks põhitargutus viise. Kõik eestlased tahavad teisi elama õpetada ja näägutada.
...19. august 2019, 18:23
Suht piinlik, sellise närvikavaga sellisel positsioonil kaua vastu ei pea.See on ju teada et microtransaction -nid on metsik teema praegu.Meenutab seda tüüpi kes ütles, et kui battlefield v ei meeldi siis ärge ostke.ei ostetudki.