Jose Mourinho. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
19. august 2019, 12:55

VIDEO | Jalgpalli igatsev Mourinho puhkest intervjuu ajal nutma

Eelmise aasta detsembris Manchester Unitedi jalgpalliklubist hundipassi saanud peatreener Jose Mourinho andis hiljuti The Sunile intervjuu, mille käigus veeresid treeneritooli igatseva juhendaja põskedelt alla pisarad. 

"Ma jõudsin jalgpalli juurde tänu naudingule. Ühel hetkel lihtsalt käis üks klikk. Praeguseks on see muutunud äärmiselt tõsiseks teemaks minu jaoks. Praegu, kui ma aga selle sees pole, siis ei saa ma ennast nautida. Ma igatsen jalgpalli," lausus pisaratega võidelnud Mourinho. 

Kaheksa kuud tagasi ametist priiks saanud portugallane oli viimati nii kaua armastatud mängust eemal 11 aastat tagasi, kui Chelsea'st lahkumise ning Milano Interisse siirdumise vahele jäi üheksa kuud. 

Mõistagi on parasjagu stuudioeksperdina töötavale Mourinhole selle perioodi jooksul tehtud erinevaid pakkumisi, kuid praegu ootab mees "seda õiget klubi".

"See on praktiliselt esimest korda, kui mul on võimalik rahulikult asjade üle järele mõelda. Saan analüüsida rahulikult kõike ning tunnen, et olen ennast täis laadinud," sõnas ta. 

"Mu sõbrad ütlevad mulle küll, et peaksin vaba suve nautima, kuid ma ei suuda. Ma pole lihtsalt õnnelik. Ma igatsen jalgpalli. Igatsen seda kirge. Samas pean olema praegu kannatlik ning ootama seda õiget momenti. Õige hetk saabub siis, kui uksele koputav klubi on sama suur ja prestiižne kui mina."